Kuuda.net

Dan & Drake

Dan & Drake on lyhyt sarjakuva, jonka tein yhdessä Sheenan kanssa. Sarjis on englanniksi, mutta tekstiä on sen verran vähän että eiköhän kaikki ymmärrä mistä on kysymys.

Dan & Drake - Sivu 1

Dan & Drake - Sivu 2

Dan & Drake - Sivu 3


Hahmot pohjautuvat minun ja Sheenan lukiossa tekemään piirrosanimaatiopätkään jossa seikkailivat Lelli Lohikäärme ja Pentti Perushauva. Se oli aikoinaan lukiomme ensimmäinen piirrosanimaatio ja opettajamme oli siitä varsin innoissaan vaikka sen laatu ei ollutkaan mikään päätähuimaava.

Halusimme Sheenan kanssa kokeilla yhteisen sarjakuvan piirtämistä ja päätettiin käyttää siinä vanhoja rakkaita hahmojamme Lelliä ja Penttiä. Hahmot saivat toki päivitystä, sillä alkuperäiset olivat todella yksinkertaisia koska ne piti animoida.

Tämä oli todella hauska pieni projekti ja tyylimme sopivat aika saumattomasti yhteen. Suunnitelmat jatkosta alkoivat heti muotoutua, ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan ;D

5 comments

 1. Tosi hienosti väritetty ite en osaa paitsi tietokoneella.
  Miten voisin kans alottaa bloggauksen?

 2. Missä olet opiskellut taidealaa? Haluutko suositella sitä koulua ja kertoo hyvii ja huonoja puolia? :3

  1. En ole koskaan opiskellut taidealaa, joten en valitettavasti osaa antaa aiheesta suosituksia :’3 Olen itsekseni opetellut sen minkä osaan.

 3. Ihana tämä lyhytsarjakuvakin! :3

  Blogisi myötä olen itsekin ehkä hieman alkanut kiinnostua taideblogin pitämisestä, mutten oikeastaan tiedä mistä aloittaa :o

  Koko blogisi on kuitenkin mahtava ja odotan innolla uutta materiaalia! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.