Kuuda.net

Hahmot

Mustaturkin tarina -sarjakuvan hahmoja. Esittelyjä tulee sitä mukaan kun hahmoja esiintyy sarjakuvassa. Hahmoista on tulossa paremmat referenssikuvat.

Kuutamon lauma

Nimi: Mustaturkki
Sukupuoli: Narttu
>> Referenssikuva
Tuntomerkit: Musta turkki, oikea silmä keltainen, vasen sininen. Oikean silmän ylitse kulkee arpi.
Faktaa: Mustaturkki on kostonhalunsa riivaama susi, joka ajautuu tietämättään keskelle suurempaa valtapeliä. Ironista kyllä, hän on vihaamansa suden, Keskiyön kadonnut tytär. Mustaturkki kuuluu Kuutamon laumaan.

Nimi: Kuutamo
Sukupuoli: Uros
>> Referenssikuva
Tuntomerkit: Hopeanharmaa turkki vaalein merkein, keltaiset silmät.
Faktaa: Kuutamo on pienen, lähinnä hylkiöistä koostuvan laumansa johtaja. Hän on hyväsydäminen, mutta jokseenkin salamyhkäinen persoona. Ei puhu mielellään menneisyydestään.

Nimi: Valkotassu
Sukupuoli: Narttu
>> Referenssikuva
Tuntomerkit: Mustanharmaa turkki, vaalein merkein. Keltaiset silmät.
Faktaa: Valkotassu kuuluu Kuutamon laumaan, ja on Mustaturkin paras ystävä. Taitava metsästäjä johtaa useimmiten lauman metsästysryhmää. Valkotassu on avoin ja iloinen persoona, johon ei ole vaikea tutustua. Hänellä on myös melkoisen kaksimielinen mielikuvitus.

Nimi: Uusikuu
Sukupuoli: Uros
>> Referenssikuva
Tuntomerkit: Harmaa turkki mustilla merkeillä, valkoiset jalat ja keltaiset silmät. Pieni karvatöyhtö päässä. Rakenteeltaan vielä hieman keskenkasvuinen.
Faktaa: Uusikuu on Kuutamon kasvattipoika, jonka on määrä periä lauman johtajuus. Hänen oikeat vanhempansa kuuluvat Keskiyön laumaan, ja nämä joutuivat hylkäämään pentunsa tämän värin takia. Kuutamo pelasti metsään kuolemaan jätetyn pennun, ja kasvatti tämän.
Ulospäin Uusikuu on hyvin itsepäinen ja ylimielinen, mutta yrittää tällä vain peitellä epävarmuuttaan.

kiito_esittely

Nimi: Kiito
Sukupuoli: Uros
Tuntomerkit: Musta turkki, harmaat merkit selässä ja päässä, oranssit silmät. Vanhuuttaan harmaantunut kuono. Vasemman silmän ylitse kulkee ristin muotoinen arpi. Rakenteeltaan susi on suurikokoinen ja lihavahko.
Faktaa: Kiito on entinen Keskiyön laumalainen, mutta on sittemmin karannut ja liittynyt Kuutamon riveihin. Vanha susi on luonteeltaan varsin katkera, pessimistinen ja tyly, mutta karkeasta ulkokuorestaan huolimatta sillä on sydän paikallaan.

Nimi: Neilikka
Sukupuoli: Narttu
Tuntomerkit: Harmaa turkki vaaleilla merkeillä ja ruskeat silmät. Nuori, pienehkö ja kevytrakenteinen. Niukka turkki.
Faktaa: Neilikka on nuoresta iästään huolimatta kokenut kovia elämässään, mutta on päättänyt pysyä positiivisena. Hän on erittäin uskollinen laumalleen ja vaikka on usein hieman pelokas luonteeltaan, Neilikasta löytyy myös tarpeen tullen rohkeutta. Hän on päättänyt oppia puolustamaan itseään Mustaturkin opastuksella vaikka ei ole fyysisesti kovin vahva.

Nimi: Sinisilmä
Sukupuoli: Uros
Tuntomerkit: Ruskeanharmaa turkki vaaleammilla ja tummemmilla merkeillä, siniset silmät. Kolme arpea vasemmassa takajalassa.
Faktaa: Sinisilmä on Kuutamon lauman parantaja ja yksi sen ensimmäisistä jäsenistä. Luonteeltaan hän on rauhallinen ja huolehtiva eikä tykkää satuttaa ketään edes itsepuolustukseksi.

Nimi: Roihu
Sukupuoli: Uros
Tuntomerkit: Punaruskea turkki ja oranssit silmät. Hieman kyömy kuono ja terävät pystyt korvat. Turkki on pitkä mutta karhea, luoden hieman “piikikkään” vaikutelman.
Faktaa: Roihu on nimensä mukaisesti tulinen luonne vaikka ei paljoa puhukaan. Rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita eikä pelkää käyttää hampaitaan tarpeen tullen. Roihu saattaa antaa itsestään hieman yksinkertaisen kuvan vähäsanaisuutensa takia mutta hän tuppaa ajattelemaan enemmän kuin päästää ulos suustaan.


Mustat sudet

Nimi: Keskiyö
Sukupuoli: Uros
>> Referenssikuva
Tuntomerkit: Kokonaan musta turkki, jäänsiniset silmät. Arvet: neljä kuonossa, yksi vasemman silmän ylitse kulkeva, yksi oikeassa etujalassa ja kolme vasemmassa. Vasemmassa korvassa kaksi lovea.
Faktaa: Keskiyö on pahamaineisten Mustien susien johtaja. Kylmän laskelmoiva ja häikäilemätön susi hallitsee laumaansa rautaisella otteella, enemmän pelolla kuin kunnioituksella. Keskiyö suunnittelee pian hallitsevansa kaikkia metsäalueita itäisten vuorten ympärillä.

Nimi: Zamiel
Sukupuoli: Uros
>> Referenssikuva
Tuntomerkit: Kokonaan musta turkki ja paljon arpia. Olemus on melko laiha ja sotkuinen. Toinen silmä sokea ja harmaa, ehjä silmä on keltainen. Repaleisen oloiset korvien reunat.
Faktaa: Zamiel on toinen Keskiyön lauman ylimmistä komentajista. Kiero ja epämiellyttävä tyyppi, joka tottelee vain johtajaansa. Zamiel ei ole fyysisesti kovin vahva, mutta nopeus ja terävä äly ovat syy hänen korkeaan asemaansa.

Nimi: Varjo
Sukupuoli: Uros
Tuntomerkit: Musta turkki ja ruskeat silmät. Vaaleat merkit poskissa ja jaloissa. Vasemmasta korvasta puuttuu osa. Rakenteeltaan vahva ja jäntevä.
Faktaa: Varjo on Zamielin lisäksi yksi Keskiyön lauman ylimmistä komentajista. Velvollisuudentuntoinen ja uskollinen susi toteuttaa johtajansa käskyt koviakaan keinoja kaihtamatta ja turhia kyselemättä.

Nimi: Pisara
Sukupuoli: Narttu
Tuntomerkit: Musta turkki ja ruskeat silmät. Vaaleat merkit silmien ympärillä, otsassa ja “kauneuspilkku” oikeassa poskessa. Vasemman korvan pää roikkuu hieman. Katkennut häntä. “Piikikäs” pystyyn nouseva karva poskissa ja kaulassa.
Faktaa: Pisara on Varjon sisar ja yksi mustien susien parantajista. Toisin kuin veljensä, Pisara on hyvinkin empaattinen ja kaihtaa väkivaltaa. Hän ei ole kaikkein hyvähermoisin persoona ja stressaa helposti vastoinkäymisiä enemmän kuin olisi tarpeen. Pisara tuntee hyvin parantavia yrttejä ja niiden vaikutuksia.


Valkoiset sudet

Nimi: Lumi
Sukupuoli: Uros
>> Referenssikuva
Tuntomerkit: Kokonaan valkoinen, pitkähkö turkki, ja keltaiset silmät. Korvanpäät tummanharmaat. Kaksi arpea kuonossa ja kolme selässä.
Faktaa: Lumi on salaperäinen valkoinen susi, joka näyttää tuntevan Kuutamon hyvin. Hän ei tunnu ottavan elämää turhan vakavasti mutta tekee kuitenkin velvollisuutensa. Lumi on hyvin utelias ja tuppaa tunkemaan kuononsa asioihin jotka eivät hänelle kuulu.


Muut

Nimi: Kielo
Sukupuoli: Narttu
Tuntomerkit: Musta turkki, vaaleammat läikät silmien yläpuolella. Keltaiset silmät.
Faktaa: Äiti josta Mustaturkilla ei ole paljoa muistoja. Katosi jäljettömiin johdattaessaan Mustat sudet pois pentunsa luota, todennäköisesti kuollut.

Nimi: Sheriah
Sukupuoli: Narttu
Tuntomerkit: Vaaleanruskea turkki kermanvärisillä ja tummilla merkeillä.
Faktaa: Mustaturkin kasvattiäiti joka löysi tämän pentuna ja otti laumaansa. Kuoli laumoineen Keskiyön hyökkäyksessä. Sheriah ei koskaan kertonut Mustaturkille paljoa itsestään, mutta oli hänelle kuitenkin tärkeä.

Nimi: Täysikuu
Sukupuoli: Uros
Tuntomerkit: Hopeanharmaa turkki vaaleanharmailla ja tummanharmailla merkeillä. Keltaiset silmät. Saanut nimensä vaaleasta täysikuun muotoisesta läikästä otsassaan.
Faktaa: Kuutamon isä. Kuoli Keskiyön hampaisiin epäonnistuneessa yrityksessä kaataa mustien susien valta.