Kuuda.net

Vierastaidetta ja kuulumisia

Heipä hei! Ajattelin tässä pitkästä aikaa hieman kirjoitella ja postata pari Zerwolfin tekemää vierastaidetta jotka olen unohtanut lisätä aikaisemmin. Toivottavasti teillä on ollut siedettävä kevät koronasta huolimatta.

Itse olen ollut lomautettuna ja olen ottanut ilon irti lisääntyneestä vapaa-ajastani piirtämällä ja hiomalla Mustaturkin tarinan käsikirjoitusta. Pahoittelen hiljaiseloa päivitysten osalta, elämässä on ollut kaikenlaisia mullistuksia eikä skannaaminen ole ollut helppoa tai kiinnostavaa. Mustista on kuitenkin nyt monta sivua piirrettynä varastoon, ja alan tässä niitä pikkuhiljaa saada käsitellyksi julkaisua varten. Yhden sivun saittekin jo, klikkaa tästä lukemaan!

Piti tehdä pientä jäsentelyä tarinan kulkuun kun huomasin että olen suunnitellut liian pitkiä lukuja. Tämänhetkisen, 8. luvun nimi on siis nyt muutettu koska päätin jakaa sen sisällön kahteen eri lukuun. Pahoittelut säätämisestä.

Mutta sitten taiteeseen! Zerwolf yllätti minut iloisesti piirtämällä uudelleen vanhan arttinsa Mustaturkista.

Teimme myös collabin Zerwolfin kanssa, eli vaihdoimme luonnoksia ja teimme toistemme kuvat loppuun. Tämä oli varsin hauska pieni projekti :D Tässä Zerwolfin viimeistelemä kuva Pisarasta.

Ja jos jotain kiinnostaa oma osuuteni kyseisestä vaihdosta, niin kuvani Zerwolfin hahmosta Denveristä löytyy täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.